9 C
Esbjerg
14. juni 2021
www.grandts.com | V. 14.2 – 2008 – 2021
Image default
Design Wordpress Sider

www.job4me.dk

WWW.JOB4ME.DK

Dette WordPress site job4me.dk er baseret på mit mere personlige liv, nemlig et Resume & CV over mit arbejdsliv, sitet er anvendt som reklamesøjle for mig selv. Og blev anvendt i forbindelse med jobsøgning sidst jeg var ufrivillig ledig. Jeg er heldigvis i job igen og det har for mig stor betydning. Siden opdateres ikke længere, men jeg har beholdt den som showcase.

 

SLL er en forkortelse for Secure Socket Layer. SSL hvilket er en standard sikkerhedsteknologi, som gør det muligt at etablere en krypteret (sikker) forbindelse mellem en webserver og en browser. Denne forbindelse sikrer, at alle data, der passerer mellem webserveren og browseren forbliver private. Det er sitet også afpasset til og det giver atter en sikkerhed for den enkelte bruger der anvender siderne.

 

 

TEKNOLOGIER ANVENDT I PROJEKTET

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
Javascript
10%
Photoshop
15%
PHP
10%
MP4
5%
Wordpress
35%

 

 

www.job4me.dk

 

 

 

 

Related posts

Sureal Freedom?

John Grandt

Santa Magic-2019

John Grandt

Christmas Snowball 2019

John Grandt

Skriv en kommentar

BESØG HJERNESKADET.COM