9 C
Esbjerg
14. juni 2021
www.grandts.com | V. 14.2 – 2008 – 2021
Image default
Wordpress Support

White Screen of dead

White Screen of dead

 

Hvis du har brugt WordPress i et par år, har du mindst en gang oplevet den hvide skærm af død. Den kedelige White Screen of dead er en af ​​disse yderst irriterende problemer som fejl ved oprettelse af en databaseforbindelse. Årsagen til, at dette problem er frustrerende for brugerne, er, fordi det låser dig ud af dit WordPress-administrationspanel. Fordi der i de fleste tilfælde ikke er fejl, er du ikke længere sikker på at kunne finde ud af, hvad der er problemet. Det værste ved White Screen of dead   er, at det nogle gange kun påvirker en bestemt del af dit websted. For eksempel kan du kun se White Screen of dead på din WordPress-administraton, mens alt andet fungerer fint. I andre tilfælde kan du kun se det på et bestemt indlæg, mens alt andet kører helt fint. I denne artikel vil jeg prøve at guide på vej til, hvordan du retter White Screen of dead ved at se på nogle få mulige løsninger.

Vigtigt!!! Bemærk:

Før du foretager ændringer på dit websted, skal du sørge for at have tilstrækkelige sikkerhedskopier. Jeg anbefaler at du f. eks bruger AkeeBabackup, et plugin jeg selv anvender. Men der er rigtig mange gode backup plugins foruden denne. Så find den du syntes virker bedst for dig, vigtigst er dog du sørger for altid have en backup!

 

Hvorfor får du denne fejl?

Størstedelen af ​​det tidspunkt, hvor du ser en White Screen of dead, betyder det at du har opbrugt hukommelsesgrænsen. Dette kan skyldes et plugin, som du muligvis bruger, der ikke fungerer korrekt. Det kan også skyldes et dårligt kodet tema, som du bruger. Det kan også betyde, at der er et problem med din web hosting server. Da problemet kan skyldes et antal ting, kan det kræve en masse fejlfinding.

 

Opstår problemet på dine andre websteder?

Hvis du har flere websteder, skal du først sørge for at White Screen of dead sker over hele linjen eller om det bare er  på dette ene domæne. Hvis problemet er med alle dine websteder, så er det en stærk indikator for, at din web hosting provider har nogle problemer. Men hvis problemet kun er med et af dine websteder, kan det være et problem med et plugin eller tema, du kører. Hvis problemet kun sker med et enkelt indlæg eller en side, så ved du, at det helt sikkert er et problem med dit specifikke websted.Forøgelse af hukommelsesgrænsen. Normalt sker dette problem, fordi din hukommelse er opbrugt. Brug denne vejledning om, hvordan du øger PHP-hukommelsen i WordPress.

 

Deaktivering af alle plugins

 

Hvis det ikke er muligt at øge hukommelsesgrænsen, eller hvis du har en høj hukommelsesgrænse som 256M eller 512M, skal du starte fejlfinding. I vores erfaring med fejlfinding af dette problem har vi altid fundet ud af, at problemet er enten med et bestemt plugin eller et tema. Lad os gå videre og deaktivere alle plugins.

Brug disse instruktioner om, hvordan du deaktiverer alle WordPress-plugins på én gang. Hvis dette løser problemet, skal du derefter aktivere et plugin ad gangen for at komme til bunden af ​​problemet.

 

Udskift tema med et standardtema

Hvis fejlfinding i plugin ikke løser problemet, bør du prøve at erstatte dit aktuelle tema med et standard  tema. Den bedste måde at gøre dette på er ved at sikkerhedskopiere din tema mappe. Derefter sletter temaet. WordPress vil automatisk falde tilbage til standardtemaet. Alternativt kan du gå i din phpMyAdmin og opdatere database tabeller i wp_options tabel. Følgende tabelnavne skal opdateres: skabelon, stylesheet og current_theme. Skift værdien til 20

Hvis dette løser problemet, bør du se på dit tema’s funktioner.php-fil. Hvis der er ekstra mellemrum i bunden, bør du overveje at fastsætte det. Hvis du bruger en dårlig kodet funktion i dit tema’s funktioner.php-fil, så kan det også forårsage dette.

Andre rettelser

Hvis ingen af ​​ovenstående rettelser virker, skal du prøve at geninstallere (uploade via FTP) nyeste kopi af WordPress. Det er usandsynligt, men det er altid muligt, at en kernefil måske er blevet beskadiget. Du kan også bruge WordPress debug-funktionen til at se, hvilken type fejl der udsendes. Tilføj følgende kode i din wp-config.php-fil.

 

error_reporting(E_ALL); ini_set('display_errors', 1); define( 'WP_DEBUG', true);

 

Når du har tilføjet dette, vil den tomme skærm nu have fejl, advarsler og meddelelser. Disse kan muligvis hjælpe dig videre med at finde frem til grundårsagen.Nogle gange har du muligvis adgang til backenden, men din frontende del af dit websted har stadig White Screen of dead. Dette kan ske på grund af et caching-plugin. Tøm derfor også din cache.

Hvis du kun har en White Screen of dead på en meget lang indlægsside, skal du også prøve at rydde cachen. Et andet trick, vi har også fundet ud af at man kan løse det ved at øge recursions- og backtrackgrænsen. Du kan indsætte følgende kode i din wp-config.php-fil. Eller på nogle servere bliver du nødt til at ændre din PHP.INI-fil. Hvis dette er muligt for dig.

 

/ ** Trick for lange indlæg * /
ini_set ( 'pcre.recursion_limit', 20000000);
ini_set ( 'pcre.backtrack_limit', 10000000);

 

 

Jeg forstår godt, at dette er en meget frustrerende fejl, og jeg håber, at et af tricksne herover afhjælper problemet for dig. Hvad har du prøvet, der syntes at virke for dig? Hvis du har fundet en anden løsning der fungerer, så lad os det vide. Vi vil gerne udbygge denne ressource, så andre ikke behøver at spilde så meget tid på at finde en løsning.

Related posts

Kan man leve af at lave WordPress Sider?

John Grandt

404 Fejl

John Grandt

Hvad er WordPress?

John Grandt

Skriv en kommentar

BESØG HJERNESKADET.COM