9 C
Esbjerg
17. april 2021
www.grandts.com | V. 14.2 – 2008 – 2021
Image default
Design Flash CS Html Video Intro

Thats My Life Adobe After Effects

Thats My Life | Adobe After Effects

 

Adobe After Effects intro video, set up med Flash,xml,skip intro, logo med videre. Du skal have Flash Plugin installeret i din browser for at kunne se denne video.

 

Tag et trip med denne intro med virkelig great music i denne Adobe After Effects video, sound effects af John Grandt. Introen er entrance side til et Adobe After Effects Projekt kaldet “This Is My Life”. Meget inovativt og ret cool syntes jeg omend selve videoen er personlig. De effekter og musikken bag videoen er et kig værd for alle med interesse i AAE.

 

Introen er lavet i januar 2017. Med henblik på at personliggøre mit domæne på en så god måde som muligt uden at jeg af den grund mister besøgende ved at gøre mit domæne “for” personligt til at være uinteressant for andre. Om ikke andet kan det inspirere dig til at lave et projekt af samme karakter som denne video som “ja” er ret personlig med fotos fra 15 år siden og frem til i dag.

 

. …har du en ide? send den til mig:

 

Media er også en del af det at være online, med den hurtige udvikling der sker med internettet er det væsentligt også at kunne skille sig ud fra mængden! En af metoderne til at brande sig selv anderledes kunne være en video intro. Dette projekt er kun et enkelt eksempel se flere her på siderne…

 

Thats My Life

 

Turn on your speakers! If you want a better Media experience,
then both Sound & Music are one of the important elements that are
included in my Adobe After Effects projects.

 

 

 

 

Skills anvendt

 

 

CSS3
20%
Html
55%
Flash
85%
MP4
100%

 

 

Related posts

Sureal Freedom?

John Grandt

3D-Logo Reveal

John Grandt

Braindamage

John Grandt

Skriv en kommentar

BESØG HJERNESKADET.COM