9 C
Esbjerg
8. marts 2021
www.grandts.com | V. 14.2 – 2008 – 2021
Image default
Wordpress Support

Post & Indlægstyper Reorder!

Last Updated on 9. januar 2018 by John Grandt

Post & Indlægstyper Reorder!

Hvis du har det som jeg og har arbejdet med WordPress i mange år er du vildt træt af den metode som WP  Framework anvender indlæg, portfolio med videre på. Det er nemlig ikke ligetil at ændre rækkefølgen på disse elementer indtil nu! Med Plugin’et Post Types Order er det en leg selv at bestemme over hvilken rækkefølge man ønsker ens indlæg skal komme i.

Post Types Order

Over 1.900.000 Downloads og nær en perfekt rating ud af 150 anmeldelser.
Et kraftfuld plugin, Bestem selv rækkefølgen af Indlæg og post Typer objekter ved hjælp af en træk og slip del sorteres disse elementers kapacitet.

Ordren kan tilpasses inden for standard WordPress indlæg typen arkiv liste side eller en separat Re-Order interface, der viser alle objekter. Det gør det muligt at reorder stillingerne for eventuelle brugerdefinerede indlæg typer, du definerede, herunder standard Indlæg. Du kan også vise de stillinger inde i admin interface sorteres pr din nye slags. Indlægs rækkefølge har aldrig været nemmere.

Brug:

Installer plugin gennem Installer plugin interface eller ved at uploade den post-typer-ordre mappe til din / wp-content / plugins / mappe.
Aktiver Post Order plugin. En ny indstilling side vil blive oprettet inde under Indstillinger> Indlæg Typer Re-Order, så nemt at bruge og en dejlig ting selv at have muligheden for at bestemme.

 

In three words I can sum up everything I’ve learned about life: it goes on.”
― Robert Frost

 

Du er besøgende nummer:

 

Hjalp denne artikel dig?
JaNej

Related posts

Hvad er WordPress?

John Grandt

Kan man leve af at lave WordPress Sider?

John Grandt

404 Fejl

John Grandt

Skriv en kommentar

Efterlad et review

    BESØG HJERNESKADET.COM
    Read previous post:
    404 Fejl

    Får du en blank side, eller en 404 Error?   Sker det for dig kan det ofte skyldes ændringer du...

    Close