9 C
Esbjerg
12. maj 2021
www.grandts.com | V. 14.2 – 2008 – 2021
Image default
Artikler Blog

Mange store projekter!

Mange store projekter! gennemgang!

 

Når man starter projekter som de jeg for nuværende er  i gang med får jeg ikke rigtigt gjort noget godt for min hovedsides blog. Jeg vil dog gerne lave flere artikler men det kniber meget med tiden til at få det gjort, formodentligt er det på sin vis meget godt. Det viser da at jeg er aktiv på mange planer som jeg også gerne vil være, men det der har min store interesse er de experimentale designs jeg ofte roder rundt med.

Dette emne er lidt uden for Grandts.Media Tips og Tricks , men grunden til at jeg tror, det  er vigtigt at sætte på min blog , er, at det vedrører opsætning af portaler / sider og hvilket CMS man har tilvalgt , og ligeledes for at give en forklaring på hvorfor det tager så lang tid så here we go:

 

PT: er jeg i gang med Projektet Afrika, som omhandler dette store kontinent og dets 54 lande (de officielt godkendte) alene dette projekt trækker virkelig tænder ud. Men nu har jeg besluttet jeg vil skrive og lave dette projekt, trods det at det sikkert vil tage mig et år inden selve dette er afsluttet. Jeg har så også gang i at flytte mine ting og sider fra mit domæne webmedie.com dette domæne vil til august blive nedlagt. Jeg fik ikke så meget ud af domænet som forventet derfor lukker jeg det helt ned i august 2018. Jeg er også i gang med at lave en form for projekt side som en slags sitemap for de projekter der er lavet, samt i igangværende.

 

Alt i alt har jeg gang i rigtig mange ting (sikkert for mange) hvilket er en af grundene til at jeg skipper at vedligeholde webmedie.com og flytter relevant indhold til mit hoved domæne www.grandts.com for at bibeholde en vis for for workflow med de mange ting jeg har gang i. På den anden side er der kun mit eget forventningspres så på den måde er det vel okay.

 

[blockquote quote_type=”type2″ author_name=”” width=”50%” float=”left”]The Kingdom of heaven is not a place
but a state of mind.
John Burroughs[/blockquote]

 

Related posts

Flash er død?

John Grandt

Driver Booster 7

John Grandt

Domain Salg!

John Grandt

Skriv en kommentar

BESØG HJERNESKADET.COM