9 C
Esbjerg
14. maj 2021
www.grandts.com | V. 14.2 – 2008 – 2021
Image default
Artikler Blog

Information om mit hoveddomæne

www.grandts.com

 

Major updates på www.grandts.com Ja faktisk startede siderne i version 12.0 i 2019. Og det er sådan fint nok, blot er det ærgeligt at miste en del af mit pagerank på Google efter at have brugt en del år på at få en fin placering. Men heyy Google er jo et stort botnet anyway, so what the heck.Og så er der intet der er så sjovt for mig som at lave nyt design og nye artikler. I øvrigt bør du kigge her på siderne, her er der samlet brugbare artikler som jeg vil udvide løbende. Du er også meget velkommen til at sende mig spørgsmål fra kontakt formen hvis du skulle have lyst til dette.

 

Version 12.0  www.grandts.com er den nyeste 2019 -2020  version som var oppe allerede i september 2019. Jeg håber at den falder i mine besøgendes smag, der er skiftet meget ud i 2019 på mit hoved websted og det vil der forventeligt også blive igennem 2020 – 2021. kan den holde til mindst april 2021 inden der skiftets helt over på en ny version 13.0 ville det være fint ( men det er ikke et promise)

Related posts

Flash er død?

John Grandt

Driver Booster 7

John Grandt

Domain Salg!

John Grandt

Skriv en kommentar

BESØG HJERNESKADET.COM