9 C
Esbjerg
8. marts 2021
www.grandts.com | V. 14.2 – 2008 – 2021
Image default
Artikler Blog Branding

Change is coming now!

Last Updated on 3. november 2020 by John Grandt

Change is coming now!

Top Photo by Markus Spiske on Unsplash

Nu har jeg taget beslutningen

Jeg har ikke længere tiden til at vedligeholde mellem 6-8 domæner, derfor vil jeg fokusere på de to vigtigste nemlig www.hjerneskadet.com – samt www.grandts.com

 

Jeg elsker design, ord, fotos, animation med Adobe After Effects og så videre, men vedligehold af mange domæner føler jeg dræner mig for ideer og kunstneriske input. Min hverdag er rigeligt fyldt op med opgaver derfor er det ikke længere muligt for mig at køre med 180 i timen med design også. Det betyder at jeg må fokusere på de to vigtigste domæner og lade de andre lidt sejle, for så at opdatere ved lejlighed når tiden er til det.

Domænet og tip

Du vil på mit domæne finde demo sider som har navigation der fører til “døde links” det beklager jeg, men når der rykkes meget rundt og opdateres med nyt design, minimum 2-3 gange om året vil der unægtelig være links der ikke længere er aktive. Så venligst bemærk det er er problem du kan støde ind i ved at besøge disse demoer. Demoerne er der som inspiration og portefølje af de media designs som jeg beskæftiger mig med. Og er at betragte som en kilde til inspiration for de der også har et behov for eventuelt at få en ny hjemmeside.

 Good design is obvious, Great design is transparent

…Send mig feedback:

Jeg håber du kan hente inspiration fra bare nogle få af mine demoer her på www.grandts.com til at starte dit eget projekt. Selv  om der er links i de diverse demosider der ikke er aktive længere giver demoerne dog et ganske godt indtryk af både navigation og layout som du kan kigge på sammen sætningen af og dermed overveje at lave dit eget websted ud fra.

 

 

 

 

 

John Grandt. 2020

 

 

 

 

 

 

Hjalp denne artikel dig?
JaNej

Related posts

Flash er død?

John Grandt

Driver Booster 7

John Grandt

Domain Salg!

John Grandt

Skriv en kommentar

Efterlad et review

    BESØG HJERNESKADET.COM
    Read previous post:
    Ethernet har ikke en gyldig IP-konfiguration

    http://windowsbulletin.com/da/fix-ethernet-har-ikke-en-gyldig-ip-konfiguration/   Fejlen "Ethernet har ikke en gyldig IP-konfiguration" er en almindeligt problem med din internetforbindelse. Det betyder, at din...

    Close