9 C
Esbjerg
17. april 2021
www.grandts.com | V. 14.2 – 2008 – 2021
Image default
Design Flash CS Html Video Intro

Africa Video Teaser

Africa Video Teaser | Adobe After Effects

 

Adobe After Effects intro video, set up med Flash,xml,skip intro, logo med videre. Du skal have Flash Plugin installeret i din browser for at kunne se denne video.

 

Afrika er en teaser til mit kommende projekt AFRIKA  som er et major projekt som kommer i 2018 introen her er en lille cool pre animation lavet med Adobe After Effects som video intro til mit sub domæne africa.grandts.com lavet just for the fun of it. Naturligvis for at vise hvad man kan med Adobe After Effects. Et seriøst grafisk og musisk stykke håndværk i Adobe After Effects og andre video værktøjer.

 

Introen indeholder bare lidt af det jeg arbejder med som kreativ artist med design af sider, videoer med mere. Og giver et kort glimt af de sider jeg laver for at følge med den hastigt voksende teknologi inden for online design. Adobe After Effects intro video, set up med Flash,xml,skip intro, logo med videre.

 

 

. …har du en ide? send den til mig:

 

Media er også en del af det at være online, med den hurtige udvikling der sker med internettet er det væsentligt også at kunne skille sig ud fra mængden! En af metoderne til at brande sig selv anderledes kunne være en video intro. Dette projekt er kun et enkelt eksempel se flere her på siderne…

 

Africa Video Teaser Intro

 

Turn on your speakers! If you want a better Media experience,
then both Sound & Music are one of the important elements that are
included in my Adobe After Effects projects.

 

 

 

 

Skills anvendt

 

 

CSS3
20%
Html
55%
Flash
85%
MP4
100%

 

 

Related posts

Sureal Freedom?

John Grandt

3D-Logo Reveal

John Grandt

Braindamage

John Grandt

Skriv en kommentar

BESØG HJERNESKADET.COM