9 C
Esbjerg
12. maj 2021
www.grandts.com | V. 14.2 – 2008 – 2021
Image default
Html5 Html5 Video Projekter Video Intro

3D-Logo Reveal

3D Logo-Reveal HTML5

 

Landingssiden indeholder bare lidt af det jeg arbejder med som kreativ artist med design af websider, videoer med mere. Og giver et godt indblik i de sider jeg har lavet igennem tiden. Media & streaming er blevet en naturlig ting på nettet for at følge med den hastigt voksende teknologi inden for online design, laver jeg som en naturlig del også en del der indgår i denne kategori.

Eksperimentalt Adobe After Effects design som er noget speciel, er baseret på AAE CS, samt html5. Disse projekter er crossbrowser venlige og NON Flash sites for de som ikke er så meget for Flash CS.. . Som meget andet af de ideer jeg roder rundt med er det grafisk kunst, set ud fra min optik. Det kan være svært at se meningen i det, hvilket er gjort helt overlagt.

 

Igen er dette et html5 projekt med anderledes opbygning, selve filen indeholder ogv, m4v & mp4 filer. Det gør at denne også er crossbrowser venlig. Den er brugt som intro video, for herefter at have en button på midten af siden der videresender brugeren til en anden side. F. eks til denne hoved side sådan er den i alle tilfælde tænkt som.

 

 

3D Logo Reveal HTML5 Landing

 

 

Teknologier anvendt i projektet

 

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
Photoshop
15%
MP4
10%
HTML5
40%

 

 

 

 

Related posts

Sureal Freedom?

John Grandt

Braindamage

John Grandt

Live-Grid – Special HTML5

John Grandt

Skriv en kommentar

BESØG HJERNESKADET.COM